نگاهی به کارویژه فرید مدرسی در حوزه

ایجاد پایگاه برای جریان اصلاح طلبی در حوزه

همانطور که مدرسی خود می‌نویسد: فضای رسمی حوزه و ساختار مدیریتی آن هیچگاه با اصلاح طلبان از در دوستی وارد نمی‌شود. اگرچه تعاملاتی در مقاطع تاریخی وجود داشت، اما این تعاملات به روابط صمیمانه مبدل نشده بود. از این رو، متنفذین این بخش حاضر به همکاری نبودند و به ما روی خوشی نشان نمی‌دادند.»

پس باید فقدان پایگاه حوزوی جریان اصلاح طلبی را چاره کرد. فرید مدرسی می‌کوشد با ارتباط گیری‌های گسترده و تقویت برخی مواضع و برجسته کردن چهره‌های منتقد در واقع جای پای جریان متبوع خود را مستحکم نماید. این امر را از طریق راهبردهایی که در ادامه اشاره می‌شود، پیگیری می‌کند.

اما هدف از این پایگاه اجتماعی چیست؟

اینکه اصلاحات در حوزه پایگاه داشته باشد، یعنی اندیشه اصلاح طلبی که در نقطه مقابل مکتب فکری امام خمینی و مقام معظم رهبری است، برجسته و تقویت شود. از این منظر اندیشه سکولاریسم در حوزه باید نهادینه شود. اینکه حوزه و به عبارت روشن‌تر، دین نباید دخالت حداکثری در امر ت به معنای عام آن داشته باشد. در ادامه اشاره خواهیم کرد که وی دنبال مدل‌های بدیل حضور اجتماعی برای حوزویان است، مدلی که بتواند سبک حیات اجتماعی امام خمینی و مقام معظم رهبری که مبتنی بر اندیشه ی – اجتماعی اسلام ناب است را تحت الشعاع قرار داده و به محاق ببرد.

راهبردهای ایجاد پایگاه اجتماعی

تقویت جریان منتقد و یارگیری از جریان خاکستری

ادامه مطلب

مصاحبه|دانشگاه مفید، جلد دوم مرکز تحقیقات استراتژیک نهاد ریاست جمهوری زمان آقای هاشمی(بخش اول)

وضعیت کنونی جامعه مدرسین در تراز انقلاب نیست

نگاهی به سوابق فکری – سیاسی و عملکرد فرید مدرسی|بخش دوم

نگاهی به سوابق فکری – سیاسی و عملکرد فرید مدرسی|بخش اول

یادداشت|مثلث نفوذ؛ تاکتیک گوناگون و هدف مشترک!

حوزه ,جریان ,اجتماعی ,پایگاه ,اصلاح ,فرید ,در حوزه ,از این ,و به ,اصلاح طلبی ,پایگاه اجتماعی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله تفريحي و سرگرمي وبلاگ رسمی موازی tafrihi هدهد، پیام آور عشق و فرزانگی وبلاگ ندا -مجله سرگرمي و علمي عشق در وادی محبت آموزشگاه زبان اینترنتی حکمت دشت شاپرک ها طراحي لوگو شرکت صنعتی انصار استیل نقش جهان